Råbiff

december 21, 2015


Råbiff är enkel och snabblagad fredagsmat som är i princip omöjligt att misslyckas med. Be din kötthandlare att mala svensk oxfilé eller oxinnanlår eller finhacka köttet själv. Den sistnämnda styckningsdetaljen har ett betydligt lägre kilopris men resultatet blir fint ändå. 

Råbiff
150 gram kött per portion som huvudrätt
(75-100 gram kött per portion som förrätt)
Cornichoner
Worchestersås 
Salt
Svartpeppar

Tillbehör
Dijonsenap
Syltlök
Hackade rödbetor
Finhackad lök
Lantchips

Hacka två-tre cornichoner per 150 gram kött. Blanda noga och krydda med salt, färskmalen svartpeppar och worchestersås. Servera med tillbehören. Chipsen känns kanske som en oväntad kombination men det smakar faktiskt väldigt bra ihop.

You Might Also Like

0 kommentarer

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Leta i den här bloggen