Morot- och spenatbiffar

augusti 30, 2016

Här är ett mycket enkelt och mångsidigt recept som fungerar bra att göra i stora volymer! Billigt, kalorisnålt och vegetariskt på köpet. 

16 biffar
Ingredienser
400 gram rivna morötter
100 gram tinad spenat
1 ägg
2 msk ströbröd
Ev. riven ost
Sesamfrön
Salt
Peppar
Hackad persilja

Blanda alla ingredienserna och låt stå i tio minuter. Forma sedan biffar med händerna, lägg på bakplåtspapper och baka på 230 grader celsius i 20 minuter. Låt plåten stå högt upp i ugnen och använd varmluft så blir biffarna krispiga på alla sidor.

Tillagningsmetoden fungerar på nästan alla grönsaker. Testa med broccoli, rödbetor, zucchini eller potatis!

You Might Also Like

0 kommentarer

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Leta i den här bloggen