Bulgogi-inspirerad middag

januari 07, 2017

Koreanska bulgogi-wraps istället för sedvanliga tacos. 

2 portioner
Ingredienser
400 gram nötfärs
1 halv chilifrukt, hackad
3 klyftor vitlök
1 msk ljus soja
1x2x1 cm finriven ingefära
1 tsk sesamolja
Sesamfrön

Valfria tillbehör, ex: 
Rödkål
Rödlök
Stora salladsblad
Vårlök
Avokado
Lime
Koriander

Stek köttet på hög värme så det blir krispigt. Sänk värmen och torka upp fettet från köttet med hushållspapper. Tillsätt chili, pressad vitlök, soja, ingefära och sesamolja. Stek några minuter till. Servera som tacos fast med salladsblad istället för tortillas. Gott! Så enkelt! 

You Might Also Like

0 kommentarer

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Leta i den här bloggen