Spaghetti med kantareller, ostronskivling och ägg

oktober 05, 2017


2-3 portioner
Ingredienser
400 gram blandade kantareller
200 gram ostronskivling
Smör
1/2 gul lök, finhackad
1 dl riven parmesan
1/2 dl hackad mandel
2 dl grädde
hörn av en kub grönsaksbuljing
Salt
Peppar
2-3 äggulor

Detta recept går snabbt att göra så starta pastavattnet direkt och förbered för att koka 2-3 portioner spaghetti.

Stek kantarellerna i en torr panna tills de släppt störta delen av sin vätska. Avsluta med att steka dem gyllene i en klick smör. Sätt åt sidan. Dela ostronskivlingen till mindre delar och stek i smör. Sätt åt sidan. Stek den finhackade löken i smör tills den är genomskinlig. Tillsätt grädde, parmesan, mandlar, grönsaksbuljong, salt, peppar och 2/3 av svampen. Låt koka ihop i någon minut. Tillsätt en skvätt av pastavattnet och vänd sedan ner spaghettin i såsen. Blanda runt och lägg sedan upp på tallrikar och dekorera med den resterande svampen. Servera med en äggula. NJUT

You Might Also Like

0 kommentarer

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Leta i den här bloggen