Libapizza med labneh, tabbouleh och spicy hummus

november 14, 2017


Förra veckan blev jag ett år äldre och jag fick möjlighet att fira detta tillsammans med vänner och företaget Sevan. Sevan producerar meze och är förmodligen mest kända för sin krämiga och fantastiska hummus.

Till förrätt lagade jag någon form av mezepizza. Det var väldigt enkelt och gick snabbt att göra.

 Tre sorters hummus från Sevan. Från vänster till höger: hummus med smak av soltorkade tomater, original hummus samt hot 'n spicy hummus. 

Labneh. Krämiga getostbollar med lätt syrlig smak. 

Libapizza
1 pizza
Ingredienser
1 libabröd
1 dl tabouleh (jag utelämnade bulgurn, recept hittar du här)
1/2 dl granatäpplekärnor
1 dl hot 'n spicy hummus från Sevan
3 st labneh-bollar från Sevan (krämiga getostbollar)

Börja med att värma brödet snabbt i ugnen. Ta ut och bre på hot 'n spicy hummus, stössla sedan över tabouleh och granatäpplekärnor. Bryt sönder labneh över pizzan. Färdigt!

You Might Also Like

0 kommentarer

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Leta i den här bloggen